Trouwfotograaf Veldhoven ♥ Spontaan & Creatief

Trouwfotograaf Veldhoven

Zoek je een bruidsfotograaf? In regio Veldhoven? Yes!

Ik ben Ria, lifestyle trouwfotograaf en woon in de regio: in Waalre. Inmiddels fotografeer ik al ruim 10 jaar bruiloften in de regio, maar ook landelijk. Als je op zoek bent naar ervaring & creativiteit dan help ik jou graag.

Bruidsreportage

In een complete bruidsreportage wordt het verhaal van jullie trouwdag verteld.

Tijdens de fotosessie van jullie samen geef ik tips, waardoor jullie ongedwongen en gewoon zoals jullie zijn op de foto komen. Daar hecht ik veel waarde aan. Ik hou niet van geposeerde foto’s. Wel regisseer ik de setting voor het mooiste eindresultaat.

De rest van de dag ben ik onopvallend aanwezig, zodat jullie de dag beleven alsof er geen fotograaf in de buurt is.

Kennismaking

Allereerst vindt een kennismaking plaats. Hiervoor kan ik bij jullie langskomen. Dit kan ook telefonisch of via videobellen.

Tijdens dit vrijblijvend gesprek nemen we de planning door. Het doel is dat deze planning efficiënt is, maar wel genoeg rustmomenten bevat.

Trouwalbum

Van de bruidsreportage krijgen jullie de digitale bestanden. Deze zijn van hoge kwaliteit en geschikt om zelf af te laten drukken of een album te maken.

Als jullie willen, kan ik jullie trouwalbum ontwerpen en leveren. Er is veel mogelijk. Een trouwboek lever ik altijd in een luxe bewaardoos.

Kosten bruidsfotografie

Ik hou van duidelijkheid vooraf. Wil je een indruk krijgen van de kosten? Kijk dan bij tarief bruidsreportage. Afwijken van deze voorbeeldpakketten is mogelijk.

Contact | Fotograaf Veldhoven

Heb je een vraag? Of wil je graag alvast jullie trouwdag reserveren en een kennismaking inplannen? Neem dan contact met mij op.

Wellicht tot ziens!

Ria

  ♥ CONTACT ♥  

Trouwfotograaf Veldhoven fotograaf huwelijk regio Eindhoven
Trouwfotograaf Veldhoven | Fotograaf huwelijk Waalre | Spontane bruidsreportage Brabant | Ontwerp trouwalbum | Kosten bruidsfotografie | Ongedwongen trouwfoto’s | Liefde & Plezier | Tarief trouwfotografie | Creatieve bruidsfotograaf regio Eindhoven