Trouwfotograaf Nuenen 💙 regio Eindhoven

naam single vriendinnen op trouwschoen trouwfotograaf Eindhoven

Trouwfotograaf Nuenen | Journalistieke bruidsfotografie regio Eindhoven

Ga je trouwen? In Nuenen? En hou je van kleurrijke foto’s gecombineerd met zwart-wit fotografie? Yes!

Ik ben Ria van der Ploeg, lifestyle trouwfotograaf en woon in Waalre. Dat is dus in de buurt. Al ruim 10 jaar fotografeer ik bruiloften. Dat doe ik in de regio, maar ook landelijk.

Trouwen in Nuenen

Nuenen is een mooi dorp in een prachtige omgeving. Als je van natuur houdt, kun je gewoon in de buurt blijven voor de fotosessie van jullie samen. Hou je juist van stedelijk & industrieel, dan kunnen we naar Eindhoven gaan. Het industriële vindt je in overvloed op bijvoorbeeld Strijp-S. Daarnaast is de binnenstad ook zeer de moeite waard om naar toe te gaan.

De plek van de fotosessie van jullie samen, wordt de plek waar jullie iets mee hebben. Misschien wordt het een plek waar jullie vaak naar toe gaan. Het kan ook een locatie worden die jullie gewoon mooi vinden. Tijdens de kennismaking vind ik het fijn om het hier alvast over te hebben.

De Watermolen van Opwetten

Je kunt trouwen in het gemeentehuis, maar jullie kunnen er ook voor kiezen om te trouwen in de Watermolen van Opwetten. Dit is een schilderachtige locatie op een nostalgische plek. Daarnaast is het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Ook niet onbelangrijk!

Kennismaking

Voordat jullie mij boeken maken we eerst kennis. Ik vind het belangrijk dat jullie mijn stijl van fotograferen kunnen waarderen, maar net zo belangrijk vind ik het dat er een klik is. Ik wil graag dat jullie het fijn vinden dat ik op jullie huwelijksdag aanwezig ben. Ook al is het grotendeels op de achtergrond. Tijdens een kennismaking merken jullie dit snel genoeg.

Kosten bruidsfotografie

De vergoeding voor de bruidsreportage is afhankelijk van het aantal uren dat ik fotografeer. Het minimum is 4 uur. Bij tarief vind je voorbeeldpakketten. Het is echter maatwerk. Als jullie willen dat ik 6,5 uur kom fotograferen, dan kan dat. Op basis van jullie wensen kan ik een voorstel doen.

Trouwdatum reserveren

Populaire trouwdata zijn snel vol. Wil je weten of ik op jullie trouwdag nog beschikbaar ben? Neem dan CONTACT met mij op.

Wil je kennismaken? Of jullie trouwdag reserveren?

    Kennismaken? DOEN!  

Trouwfotograaf eindhoven spontaan fotograaf natuur
Bruidsfotograaf huwelijk fotograaf regio Eindhoven
Trouwfotograaf Nuenen fotograaf Mierlo Someren
Trouwfotograaf Nuenen fotograaf Watermolen Opwetten
Trouwfotograaf Nuenen Watermolen Opwetten fotograaf
Trouwfotograaf Nuenen Watermolen Opwetten
Trouwfotograaf Nuenen fotograaf huwelijk Watermolen Opwetten

Meer info | Trouwfotograaf Nuenen

Bekijk de website van gemeente Nuenen voor meer informatie.

Als je wilt, kan ik vrijblijvend jullie trouwdatum reserveren. We plannen vervolgens een kennismaking in. Ik kan hiervoor bij jullie langskomen, maar het kan ook telefonisch of via videobellen. Daarna hoeven jullie pas te beslissen of jullie trouwdatum definitief in mijn agenda komt.

  KENNISMAKEN? Gewoon DOEN!  
Trouwfotograaf Nuenen | Trouwen in Brabant | Professionele fotograaf Mierlo | Spontaan & Enthousiast | Watermolen van Opwetten | Strijp S | Vrouwelijke bruidsfotograaf Gemert | Scherpe foto’s | Kies jouw fotograaf | Sfeervolle bruidsreportage Helmond