Trouwfotograaf Eindhoven ❤ Journalistieke Bruidsfotografie

Trouwfotograaf kegels eindhoven bruidspaar

Trouwfotograaf Eindhoven – Bruidsfotografie Brabant

Gaan jullie trouwen? En wonen jullie in de omgeving van Eindhoven? Of misschien zelfs in de stad. Laat mij jullie bruidsfotograaf zijn! Ik ken deze omgeving goed. Ik woon er vlakbij: in Waalre.

Fotosessie samen ❤

Vaak wordt op de trouwdag een fotosessie ingepland. Eerlijk gezegd vind ik dit een must. Ook al vindt niet iedereen het leuk om voor een camera te staan: natuurlijk hoort een fotosessie van jullie samen erbij!

Op de gekozen locatie leid ik jullie langs mooie achtergronden. Ondertussen fotografeer ik. Jullie hoeven niet te poseren. Als jullie het op prijs stellen geef ik tips. Het liefst heb ik dat jullie genieten. Rustig of juist uitbundig.

Ik ken vele plekjes in en om Eindhoven. Hieronder beschrijf ik er 2: Strijp-S en Eckartdal.

Strijp S Eindhoven

Willen jullie foto’s met een strakke, industriële uitstraling? Grijp dan de kans en ga naar Strijp-S. Dit is een populaire plek. En terecht! Voor mij is het als een snoepwinkeltje: vol mooie achtergronden. Elke plek is anders. Ondanks dat ik hier al regelmatig heb gefotografeerd, ben ik er nog lang niet klaar.

Eckartdal Eindhoven

Gaat jullie voorkeur uit naar een natuurlijke omgeving? Overweeg dan Eckartdal als fotolocatie. In dit park bevindt zich het mooie landgoed Eckart. Het is een rustige plek met oude bomen. In elk jaargetijde is het licht daar prachtig.

Ook met kinderen erbij is dit een handige locatie, aangezien het er autoluw is.

Het Stadhuis van Eindhoven

In Eindhoven is het Stadhuis de officiële trouwlocatie. In de trouwzaal is ruimte voor 40 gasten. Voor het bruidspaar is een parkeerplek bij het Stadhuis beschikbaar. Handig! Gasten kunnen onder het Stadhuisplein parkeren. Natuurlijk mag je ook op een andere plek trouwen. Informeer bij de gemeente voor de voorwaarden en mogelijkheden.

Tarief Bruidsfotografie

Ik hou van duidelijkheid vooraf. Jullie kunnen mij boeken op basis van het benodigde aantal uren. Het minimum is 4 uur. Hiervoor maak ik een uitgebreide fotoreportage van jullie samen, een sfeerimpressie van de ceremonie en eventueel groepsfoto’s met familie & vrienden.

Contact | Trouwfotograaf Eindhoven

Willen jullie de trouwdatum reserveren? Of een persoonlijk gesprek inplannen? Neem dan contact met mij op. Het reserveren van jullie trouwdatum is vrijblijvend. Pas na de kennismaking beslissen jullie of ik jullie fotograaf ga worden. Vervolgens zet ik jullie trouwdag definitief in mijn agenda.

Wil je kennismaken? Of jullie trouwdag reserveren?

Neem dan nu CONTACT met mij op.

    Kennismaken? DOEN!  

Bruidsfotografie centrum Eindhoven fotograaf The Blob
Bruidsfotografie centrum Eindhoven bruidsfotograaf Brabant
Bruidsfotografie centrum Eindhoven fotograaf huwelijk Waalre
Trouwfotograaf Waalre bruidspaar oliebol oliebollenkraam
Trouwfotograaf Eindhoven fotograaf bruidegom strijp S
Trouwschoenen fotografie huwelijk bruidsfotograaf Nuenen
Fotografie bruidspaar Nuenen trouwfotograaf zwangere bruid
Trouwfotograaf Strijp S Eindhoven creatief spontaan
Trouwfotograaf Strijp S Eindhoven Klokgebouw fotograaf
bruidsboeket fotografie prachtig mooi bloemen waalre
bruidsmeisje huwelijk fotografie fotograaf eindhoven
Bruidsfotograaf Eindhoven Strijp fotograaf bruiloft
Bruidsfotograaf huwelijk twee mannen Eindhoven Veldhoven
Homohuwelijk fotograaf Eindhoven homo huwelijk
Eckartdal eindhoven fotografie huwelijk
Eckartdal Eindoven
bruidsfotograaf waalre bruidspaar fotograaf
fotografie regio Eindhoven huwelijk bruidsboeket

Meer info | Trouwfotograaf Eindhoven

Bekijk de website van gemeente Eindhoven voor meer informatie over trouwen in Eindhoven.

Bekijk mijn portfolie trouwfoto’s als je meer foto’s wilt zien.