Trouwen in Eindhoven | Bruidsfotografie-op-maat

fotograaf gezocht bruiloft trouwen eindhoven bruidsfotograaf

Trouwen in Eindhoven – Bruidsfotografie Brabant

Gaan jullie trouwen? En wonen jullie in de omgeving van Eindhoven? Of misschien zelfs in de stad. Laat mij jullie bruidsfotograaf zijn! Ik ken deze omgeving goed. Ik woon er vlak naast: in Waalre 🙂

Het Stadhuis van Eindhoven

In Eindhoven is het Stadhuis de officiële trouwlocatie. In de trouwzaal is ruimte voor 40 gasten. Een prima trouwzaal. Ik ben er al regelmatig geweest.

Voor jullie is een parkeerplek bij het Stadhuis beschikbaar. Handig! Gasten kunnen onder het Stadhuisplein parkeren.

Tijdelijk in het Van Abbemuseum!

Het Stadhuis wordt verbouwd. Trouwen jullie in de periode 4 november t/m 1 december 2019? Dan is de trouwzaal in het Van Abbemuseum!

De studio waar de plechtigheid dan plaats zal vinden bevindt zich in het hart van het museum. Op de tribunes is plek voor 80 gasten. Het lijkt mij gaaf daar sfeerbeelden te mogen maken. Zo’n kans komt niet zo vaak voor.

Fotolocaties

Vaak wordt op de trouwdag ook een fotosessie ingepland. Op een mooie locatie leid ik jullie langs mooie achtergronden. Ondertussen fotografeer ik. Jullie hoeven niet te poseren. Wel geef ik tips. Het liefst heb ik dat jullie genieten. Rustig of juist uitbundig.

Ik ken mooie plekjes in en om Eindhoven.

Hieronder beschrijf ik er 2: Strijp-S en Eckartdal.

* Fotolocatie Strijp S

Willen jullie foto’s met een strakke, industriële uitstraling? Grijp dan de kans en ga naar Strijp-S. Dit is een populaire plek. En terecht! Voor mij is het als een snoepwinkeltje: vol mooie achtergronden. Hierbij hoef je niet altijd te zien dat het Strijp-S is.

* Fotolocatie Eckartdal

Gaat jullie voorkeur uit naar een natuurlijke omgeving? Overweeg dan Eckartdal als fotolocatie. In dit park bevindt zich het mooie landgoed Eckart. Het is een rustige plek met oude bomen. In elk jaargetijde is het licht daar prachtig.

Tarief Bruidsfotografie

Je boekt bij mij al een complete trouwreportage voor € 750,-. Ga naar de volgende pagina als je hier meer over wilt weten.

Trouwen in Eindhoven

Willen jullie de trouwdatum reserveren? Of een persoonlijk gesprek inplannen? Neem dan contact met mij op.

bruidsboeket fotografie prachtig mooi bloemen waalre
Bruidsfotograaf Waalre regio Eindhoven fotograaf bruiloft
gezin huwelijk voeten fotograaf eindhoven
bruidsmeisje huwelijk fotografie fotograaf eindhoven
Bruidsfotograaf Eindhoven Strijp fotograaf bruiloft
Bruidsfotograaf huwelijk twee mannen Eindhoven Veldhoven
Huwelijk twee mannen bruidsfotograaf Eindhoven
Homohuwelijk fotograaf Eindhoven homo huwelijk
Eckartdal eindhoven fotografie huwelijk
Eckartdal Eindoven
bruidsfotograaf waalre bruidspaar fotograaf
fotografie regio Eindhoven huwelijk bruidsboeket

Meer weten?

Bekijk de website van gemeente Eindhoven voor meer informatie over trouwen in Eindhoven.

Bekijk mijn portfolie trouwfoto’s als je meer foto’s wilt zien.

    Kennismaken? DOEN!