Trouwen en corona ♥ update

trouwen corona fotograaf bruiloft waalre eindhoven bruidsfotograaf

Trouwen in coronatijd. Kan dat?

Ja, dat kan! De maatregelen van het RIVM zijn per 11 mei 2020 versoepeld en per 1 juni krijgen we nog meer vrijheid.

Richtlijnen RIVM | Bruidsfotografie

Per 1 juli 2020 kunnen bruiloften met max. 100 personen weer doorgaan. Tot die tijd geldt een maximum van 30 personen. Let op: dit aantal is inclusief de BABS, personeel en mijn aanwezigheid.

Op de locatie moet het wel mogelijk zijn 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Daarnaast geldt dat een reservering verplicht is. Heb je een locatie op het oog? Zij kunnen jou het beste vertellen wat bij hen mogelijk is.

Mijn aanpassingen

Tot 1 juni is de kennismaking telefonisch of via videobellen. Hebben jullie een tuin? Dan kan ik op een (warme) dag ook gewoon bij jullie langskomen. Dit kan ook ’s avonds.

Wat de fotografie betreft is de 1,5 meter afstand regel op zich geen probleem: die afstand heb ik nodig voor het scherpstellen van de camera 😉

Indien jullie het op prijs stellen, draag ik handschoenen en een mondkapje.

Winterbruiloft

Al mijn bruiloften van 2020 zijn doorgeschoven naar 2021. Dit gebeurt ook bij mijn collega-fotografen. Volgend jaar wordt dus een druk jaar wat huwelijken betreft. Met een beetje geluk is jouw locatie, de gewenste BABS en jouw favoriete fotograaf nog beschikbaar op de gewenste dag. Een alternatief is om te trouwen op minder drukke dagen: een maandag, dinsdag, woensdag of zondag. Van dit rijtje is zondag mijn favoriet. Ideetje?

Wil je graag dit jaar trouwen, overweeg dan een winterbruiloft in oktober, november of december! Sommige locaties zijn hier helemaal op ingesteld en bieden deze mogelijkheid met vuurkorven en fakkels. Prachtig!

Nu trouwen | Feest later

De nieuwste trend is om dit jaar elkaar het jawoord te geven en het feest later groots te vieren. Het jawoord gebeurt dan in een intieme setting met familieleden en waardevolle vrienden. Ook de fotosessie gaat dan gewoon door. Het huwelijk gaat tenslotte om jullie tweetjes en dan mag een prachtige fotoserie van jullie samen niet ontbreken. Indien gewenst brengen jullie na de ceremonie nog een toost uit of een picknick. Wees lekker creatief.

Het feest plannen jullie later in. In een tijd dat er minder regels zijn en jullie huwelijk groots kan worden gevierd.

Actiepakket trouwen 2020

Bruidsparen die dit jaar willen trouwen kunnen gebruik maken van een speciaal pakket:

Trouwreportage 3 uur: € 450,- incl. btw

  • 3 uur fotografie + 3 uur foto-editing
  • > 75 foto’s (hoge resolutie)
  • Bonus: mini foto-album, 24 pagina’s,
  • Extra: foto-afdrukken naar keuze t.w.v. € 45,-

Deze bruidsreportage bestaat uit de fotosessie, een sfeerimpressie van de ceremonie/toost. De exacte invulling is in overleg natuurlijk.

Binnen een straal van 100 km rondom Waalre reken ik geen reiskostenvergoeding.

Uitgebreide informatie over tarieven vind je op de speciale pagina: Tarief Bruidsreportage

Trouwen en Corona | Contact

Heb je een vraag? Wil je graag kennismaken? Neem dan contact met mij op.

  ♥ CONTACT ♥  

corona fotograaf bruiloft waalre eindhoven trouwfotograaf
trouwfotograaf corona update fotograaf bruiloft waalre eindhoven
trouwen corona fotograaf bruiloft waalre eindhoven

Trouwen en Corona | Actiepakket | Ria van der Ploeg Fotografie Waalre #fotograafeindhoven #creatievebruidsfotografie #fotograaf #waalre #buitentrouwen #wijgaantrouwen #trouwenin2020 #geluk #trouwfotograafgezocht #trouwfotograafbrabant #bruidsfotograafhelmond #liefde #bruidsfotograaf #huisvanwaalre