Bruidsfotografie Kasteel Geldrop

bruidsfotograaf geldrop kasteel fotograaf

Bruidsfotografie Kasteel Geldrop

Een kennismaking via de telefoon: kan dat? Ja, natuurlijk! Erg handig juist als het bruidspaar in Zweden woont. Dat is het geval bij Guus en Caroline. Guus is geboren in Nederland en Caroline is Zweedse.

Ze hebben ervoor gekozen de hele dag door te brengen rondom het kasteel van Geldrop. Dit is een prachtige locatie. Zowel voor de fotosessie als voor de ceremonie, het diner en de dansavond.

Trouwen in de buitenlucht

Het weer was zo prachtig dat er buiten getrouwd kon worden. Het was voor sommigen zelfs een beetje te warm. Eerlijk gezegd voor mij ook bijna… Gelukkig staan er op het terrein twee enorme bomen en dus schaduw! Onder deze bomen vond de plechtigheid plaats.

Ohja, de groepsfoto’s….

Het is een hele uitdaging om een groepsfoto te maken van een groep van meer dan 60 personen: wie kan/wil gehurkt op de voorgrond? Svp iedereen zo dicht mogelijk bij elkaar! De meneer met de bretels een beetje naar links en de vrouw met het prachtige lange haar een beetje naar rechts… Ik heb een foto gemaakt waarop iedereen duidelijk zichtbaar is en de juichende variant die je hieronder bij de foto’s tegenkomt. Vele gasten waren het uiteindelijk met mij eens: het maken van groepsfoto’s hoeft helemaal niet saai te zijn.

Internationaal

Het bruidspaar heeft veel gereisd. Daarom waren er vele internationale gasten aanwezig. De ceremonie was daarom in het Engels. Natuurlijk werd er ook volop Zweeds gesproken. En Limburgs… Ik heb in ieder geval een nieuw woord geleerd: skål!

bruidsfotografie Geldrop kasteel fotograaffotografie spontaan kasteel geldropbruidsfotograaf huwelijksfotograaf fotograaf geldropbruidsfotografie kasteel geldropbruidsreportage fotograaf geldrop fotografiefotografie trouwen geldrop fotograaffotograaf huwelijk geldrop bruiloftbruidsfotografie kasteel geldrop huwelijkfotograaf geldrop fotografie bruiloftfotograaf bruiloft huwelijk geldropfotograaf bruiloft geldrop kasteelbruiloft kasteel geldrop fotograaf huwelijkbruidsfotograaf kasteel geldrop bruidsfotografiefotografie geldrop fotograaf bruiloftbruidsfotograaf geldrop fotograaf bruiloftGroepsfoto bruiloft fotograaf geldrop

Wil je meer foto’s zien? Bekijk dan mijn portfolio bruidsfotografie Geldrop

Meer weten over het kasteel? Bekijk dan de website van stichting Kasteel Geldrop

Wil je de reportage aan vrienden/familie laten zien? Deel dan deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *