Bruidsfotograaf regio Eindhoven | Zwangere bruid

Eckartdal eindhoven fotografie huwelijk

Zwangere bruid – bruidsfotograaf regio Eindhoven

Dubbel geluk op deze bijzondere dag! Marcel en Kristy geven elkaar het ja-woord en Kristy is in verwachting van hun eerste kindje.

Durf ik het te vragen?

We hadden om 11 uur afgesproken bij Eckartdal in Eindhoven voor de fotosessie van hun tweetjes. Ik was al ter plekke en toen ik ze aan zag komen lopen in hun prachtige kleding viel mij het kleine buikje van Kristy direct op. Ik durfde het eerst niet te vragen, maar heb het toch gedaan en ze bleek inderdaad in verwachting te zijn. Ruim 21 weken al. Dat wordt dus naast een bruidsreportage ook een beetje zwangerschapsfotografie…

In de boeien…

We schrokken even toen we door de politie werden aangesproken. Ze vroegen of we aan het fotograferen waren op het terrein van Lunetzorg. Ik heb daar toestemming voor, maar toch… De politiemannen waren echter in een zeer vrolijke bui en vroegen of ze het bruidspaar de boeien om mochten doen. Leuk voor de foto opperden ze. Natuurlijk hebben we die kans gegrepen!

fotograaf bruidsfotograaf eindhoven eckartdalEckartdal bruidsfotograaf eindhoven fotografiebruidsfotograaf waalre bruidspaar fotograafbruidsfotograaf eindhoven bruidsfotografiebruidsfotograaf eindhoven bruidsreportagebruidsfotografie eindhoven eckartdal bruidbruidsfotografie eindhoven eckartdal bruidegombruidsreportage eindhoven fotografie huwelijkstoere bruidsfotografie fotograaf eindhovenliefdevolle bruidsfotografie fotograaf eindhovenfotograaf waalre bruidsreportage fotografiefotograaf waalre huwelijk bruiloftbruidsfotograaf waalre bruidsreportage mooistoere groepsfoto bruidsfotograaf eindhovenstoere groepsfoto bruidsfotograaf waalrespontane groepsfoto bruidsfotograaf eindhovenBruidsfotograaf stadhuis eindhoven fotograaf bruiloftbruidsreportage stadhuis eindhoven fotograaf

Wil je meer foto’s zien? Bekijk dan mijn portfolio bruidsfotograaf regio Eindhoven

Wil je de reportage aan vrienden/familie laten zien? Deel dan deze pagina. Dat kan snel en gaat heel eenvoudig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *