Loveshoot Valkenswaard – fotograaf Pre-Wedding

Loveshoot valkenswaard fotograaf huwelijk

Loveshoot Valkenswaard – Ralf en Marissa

Op 22 juni 2018 mag ik de bruidsfotograaf van Ralf en Marissa zijn. Dit jaar bied ik alle bruidsparen waarbij ik de bruidsreportage mag maken en gratis loveshoot aan. Ralf en Marissa vonden dit een erg leuk aanbod en hebben hier gebruik van gemaakt.

Trouwkaartje

Deze Pre-Weddingshoot heeft als doel het maken van een prachtige foto van het toekomstige bruidspaar. Deze foto kan worden gebruikt voor het trouwkaartje. Daarmee wordt deze heel persoonlijk. Met een professionele foto!

Inspiratie

Samen hebben we voorafgaande aan de fotosessie het idee bedacht voor de foto. Ik heb genoeg voorbeelden, maar ook op internet is genoeg inspiratie te vinden. Ralf en Marissa hebben uiteindelijk voor het idee gekozen waarbij ze elkaars handen vasthouden.

Casual

Een Pre-Weddingfoto is vaak iets meer casual dan een trouwfoto. Ralf en Marissa hebben echt voor kleding gekozen die ze normaal ook dragen: jeans (perfect!).

Sneeuw!

De fotosessie hadden we al een paar weken ingepland staan. Op de dag zelf lag er sneeuw. Ik vind dat een kadootje en het toekomstige bruidspaar gelukkig ook. Een beetje koud zonder jas, dat wel…

Hieronder vind je hun trouwkaart en de extra foto die we tijdens de fotosessie hebben gemaakt.

Als je meer foto’s wilt zien, bekijk dan mijn sfeerfoto’s van trouwringen en bruidstaarten.

Trouwkaart foto fotograaf ValkenswaardPrewedding loveshoot valkenswaard foto fotograaf Waalre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *