Romantiek bij Atelier Grenier – Bruidsfotografie Maarheeze

bruidsfotografie maarheeze fotograaf bruiloft

Bruidsfotografie Maarheeze – bruidspaar Robert en Marianne

Marianne heb ik pakweg een halfjaar geleden leren kennen. Ik was blij verrast dat ze mij in december benaderde en vroeg of ik haar bruidsfotograaf wilde zijn. Dat ze ging trouwen met haar Robert speelde al jaren. Door Robert zijn werkzaamheden in Amerika hebben ze nu snel de knoop doorgehakt en de trouwdatum ingepland.

Voor de bruidsfotoshoot zijn we welkom bij Atelier Grenier in Maarheeze. Helma Verdonschot is eigenares en tevens een vriendin van Marianne. Helma is heel creatief en samen met haar man hebben ze een unieke plek in Maarheeze gecreëerd. In haar atelier maakt ze prachtige bloemwerkstukken en geeft ze vele workshops. Helma heeft ook het bruidsboeket gemaakt.

Halverwege de fotosessie opperde Marianne het idee om de kleding iets aan te passen. Ze had stoere laarzen meegenomen, een spijkerjasje voor haarzelf en een spijkerbroek voor Robert. Gaaf natuurlijk!

Huwelijksfotografie huwelijksfotograaf fotograaf maarheezeFotograaf bruiloft fotograaf huwelijk heezeBruidsfotografie heeze bruidsfotograaf fotograafbruidsfotografie heeze fotograaf bruiloftfotograaf Maarheeze bruidsfotograaf bruidsfotografiefotograaf Leende bruidsfotograaf bruidsfotografieFotograaf bruiloft fotograaf huwelijk Maarheezefotograaf heeze bruidsfotograaf bruidsfotografieBruidsfotograaf Maarheeze fotograafbruidsfotografie maarheeze bruidsreportage romantischHuwelijksfotografie huwelijksfotograaf fotograaf heezeHuwelijk huwelijksfotograaf fotograaf maarheeze

Wil je meer bruidsfoto’s zien? Bekijk dan mijn portfolio.

Wil je meer weten over Atelier Grenier? Bekijk de Facebookpagina van Helma

Deel dit bericht als je het aan vrienden wilt laten zien:

2 Comments for “Romantiek bij Atelier Grenier – Bruidsfotografie Maarheeze”

Marianne

says:

Superfoto’s! Dank dat je onze fotograaf wilde zijn Ria! 🙂 xxx Marianne en Robert