Bruidsreportage Valkenswaard – spontaan bruidspaar

fotograaf bruidsreportage valkenswaard huwelijk

Huwelijk Albert en Tonny – bruidsreportage Valkenswaard

Wat heeft dit bruidspaar een plezier en aan gespreksstof geen gebrek. Ze horen gewoon bij elkaar. Heerlijk om hun fotograaf te mogen zijn.

Albert heeft Tonny onder de Arc de Triomphe in Parijs ten huwelijk gevraagd. Ze hebben mij ruim een jaar geleden al geboekt. Ze trouwen namelijk op een populaire datum: 7-7-2017.

Op de huwelijksdag ben ik iets voor half tien bij Tonny en 10 minuten later arriveert Albert met het bruidsboeket. Zodra ze elkaar zien zijn ze blij, maar ook ontroerd.

Albert werkt bij MCB (metaalgroothandel) in Valkenswaard en we mogen daar foto’s maken. Een prachtige locatie! Daarna vertrekken we naar B&B de Merel in Borkel & Schaft voor een fotosessie in de prachtige bloementuin. We eindigen met een korte fotoshoot op de Malpie.

Om twee uur trouwen Albert en Tonny in Het Weerderhuys in Valkenswaard. Eef (9 jaar) is hun bruidsmeisje en Nick (8 jaar) brengt de ringen. Dit zijn 2 van de 5 kleinkinderen. Na de huwelijksplechtigheid eindigt mijn bijdrage aan hun huwelijksdag.

Ik mag het trouwalbum ontwerpen. Daar ga ik binnenkort mee aan de slag. Zin in!

huwelijk bruidsfotografie valkenswaard fotograaffotografie huwelijk bruiloft valkenswaardfotografie mcb valkenswaard bruiloftbruidsfotografie regio eindhoven fotograafbruidsfotografie waalre fotograaf huwelijkfotografie bruidspaar borkel schaftbruidsfotografie borkel schaft fotograafbruidsreportage valkenswaard fotograaf bruiloftfotograaf huwelijk fotografie dommelenbruidsreportage valkenswaard weerderhuys fotografie

Meer informatie over de fotolocatie: Metaalgroothandel MCB Valkenswaard

Meer informatie over de trouwlocatie: Het Weerderhuys, Valkenswaard

Wil je mijn portfolio zien? Bekijk dan deze sfeerbeelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *