Speelse bruidsfotografie Harderwijk

Bruidsfotografie waalre fotograaf bruiloft

Huwelijk Wim en Baudina bij Veluvia – bruidsfotografie Harderwijk

Blij verrast was ik toen Baudina contact met mij opnam met de vraag of ik de fotograaf wou zijn van haar huwelijk met Wim. Baudina is een nicht van Hendrik (mijn man). We zien elkaar heel weinig, maar hebben een klik. “Ja, graag”, was direct mijn antwoord.

We spreken af dat ik om half 10 bij ze ben, zodat ik foto’s kan maken terwijl het bruidspaar en de vier kinderen extra mooi worden gemaakt.

Aangezien het regent besluiten we dat Wim en Baudina elkaar “voor het eerst zien” op hun slaapkamer. Deze kamer is mooi licht en er hangt een prachtige kroonluchter.

Wim heeft een aquablauw VW-busje geregeld. Daar past het bruidspaar met de vier kinderen prima in. Naast dat het praktisch is, doet hij er mij ook een groot plezier mee. Dit busje doet het super op de foto’s!

We rijden naar Kasteel de Essenburgh in Hierden voor de fotoshoot. We hebben toestemming om binnen te fotograferen, maar besluiten -omdat het droog blijft- buiten de foto’s te maken.

Na de lunch vertrek ik een kwartiertje eerder dan het bruidspaar naar Veluvia. Hier vindt de trouwplechtigheid plaats. De daggasten zijn al aanwezig en wachten in spanning op het bruidspaar.

Mijn bijdrage aan deze bijzondere dag eindigt met het maken van de groepsfoto, het fotograferen van de bruidstaart en de trouwringen.

Wim en Baudina: ik wens jullie hierbij nog heel veel geluk toe!

Bruidsfotografie kasteel Essenburgh hierdefotograaf bruiloft waalre fotografieFotografie bruiloft brabant eindhovenfotograaf huwelijk bruiloft eindhovenBruidsfotograaf eindhoven fotograaf bruiloftbruidsfotografie harderwijk veluvia fotograafbruidsfotografie harderwijk bruidstaart veluviafoto trouwringen fotograaf bruiloft waalrehuwelijksfotograaf eindhoven fotograaf huwelijkbruidsfotografie harderwijk fotograaf bruidspaar

Meer informatie over de fotolocatie: Kasteel de Essenburgh, Hierden

Meer informatie over de trouwlocatie: Veluvia, Harderwijk

Ga naar de volgende pagina met trouwfoto’s voor meer sfeerbeelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *