Bruidsfotografie Valkenswaard

huwelijksfotografie valkenswaard bruiloft fotograaf

Huwelijk Joey en May in Het Weerderhuys – bruidsfotografie Valkenswaard

May komt uit Indonesië en Joey uit Nederland. Ze hebben elkaar in Indonesië ontmoet. Ze hebben 7 jaar in Nederland gewoond en gaan nu met hun twee dochtertjes naar het geboorteland van May.

De huwelijksceremonie vindt plaats in Het Weerderhuys in Valkenswaard. Een prachtig mooi klein kerkje, maar voordat we daar naar toe gaan maak ik eerst foto’s van May terwijl ze wordt opgemaakt. Natuurlijk leg ik de First Look vast. Dit is en blijft één van mijn favoriete momenten op een huwelijksdag.

Ik spring daarna snel in mijn Mini om op tijd bij het kerkje te zijn, zodat ik de aankomst van het bruidspaar kan vastleggen.

Met een zelfgeschreven toespraak maakt Joey de huwelijksceremonie extra persoonlijk. Prachtig!

Na de ceremonie vertrekken we richting restaurant ’t Oude Wandelpark voor champagne, het aansnijden van de bruidstaart en een uitgebreide lunch.

Mijn bijdrage aan de huwelijksdag van Joey en May eindigt met een korte fotoshoot van het kersverse bruidspaar. Lekker buiten in de natuur.

fotografie huwelijk fotograaf valkenswaardHuwelijk fotograaf Valkenswaard fotografiebruidsfotografie valkenswaard fotograaf weerderhuyshuwelijksceremonie weerderhuys valkenswaard fotograaffotograaf huwelijk weerderhuys valkenswaardvalkenswaard fotografie bruiloft weerderhuysfotografie weerderhuys bruidsfotografie valkenswaardbruidsmeisje fotografie weerderhuys valkenswaardhuwelijk weerderhuys valkenswaard fotograafbruidsfotografie-valkenswaard-fotografie huwelijk weerderhuys valkenswaard

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto’s van: Bruiloften

Bekijk de website van gemeente Valkenswaard als je meer wilt weten over de trouwlocatie: Weerderhuys Valkenswaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *