Bruidsfotografie bij Eckartdal Eindhoven

Eckartdal fotograaf huwelijk regio eindhoven

Fotograaf huwelijk spontaan – bruidsfotografie bij Eckartdal Eindhoven

Laura -hun nichtje- heeft ervoor gezorgd dat ik het huwelijk van Berry en Patty mocht fotograferen. Laura is een tiener en ik heb haar dit jaar mogen fotograferen tijdens een kinderfeest. Laura had eerlijk geen zin in die fotosessie, maar na afloop was ze heel erg enthousiast. En ook nog eens heel tevreden met de foto’s. Haar enthousiasme heeft ervoor gezorgd dat Patty en Berry besloten contact met mij op te nemen.

We hebben kennisgemaakt en er was direct een klik. Het bruidspaar heeft daarom niet getwijfeld en mij direct geboekt voor hun huwelijksdag.

Op hun huwelijksdag ben ik om half 11 bij hun thuis. Ik ben vroeg en wacht nog even in de auto totdat Patty thuiskomt. Ze komt bij de kapper vandaan. Ik begin te fotograferen vanaf het moment dat Berry en Patty elkaar voor het eerst in hun trouwkleding zien. De First Look is ook deze keer weer een bijzonder moment.

Hun hondje Luna

We vertrekken samen met de ceremoniemeester en de moeder van Patty naar Eckartdal Eindhoven. Daar vindt de fotosessie plaats. Het is een mooie locatie. Lunet (zorg en ondersteuning bij een verstandelijke beperking) is hier gehuisvest en de bewoners vinden het prachtig dat op hun terrein een bruidspaar rondloopt. Hun hondje Luna is ook bij de fotoshoot aanwezig en ook zij trekt de nodige aandacht.

Luna is nog erg jong. Met hondenbrokjes en gekke geluiden hebben we haar verleid richting de camera te kijken. Een hele onderneming met zo’n speelse pup, maar het is gelukt.

Gemeentehuis Best

De huwelijksplechtigheid vindt plaats in het gemeentehuis van Best. Na de ceremonie maak ik in het nabijgelegen parkje groepsfoto’s van de daggasten.

Vervolgens gaan we naar Auberge Eeckaerde in Eindhoven. Hier fotografeer ik de toost, de bruidstaart en het aansnijden van de taart. Na het maken van foto’s van de ringen, neem ik afscheid van het bruidspaar.

Eckartdal fotograaf bruiloft regio eindhovenfotografie huwelijk regio Eindhoven EckartdalEckartdal-huwelijklokatie fotografie fotograaf regio eindhovenhuwelijk fotograaf regio Eindhoven hondjefotografie regio Eindhoven huwelijk bruidsboeketfotografie regio Eindhoven huwelijk bruidjeEckartdal-Eindhoven huwelijk fotograaf Ria van der PloegHuwelijksfotografie regio eindhoven best veldhoven

 

Bekijk mijn portfolio met trouwfoto’s voor meer sfeerbeelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *