Bruidsfotografie Eindhoven

Bruidsfotograaf Ria van der Ploeg Waalre

Bruidsfotografie Eindhoven – Lucien en Jingjing

Lucien is geboren en getogen in Nederland. Jingjing komt uit China. Daarom hebben ze besloten zowel in Nederland als in China te gaan trouwen. Hier mag ik hun fotograaf zijn.

Vriendinnen

Jingjing heeft ervoor gekozen haar haar en make-up thuis door haar vriendinnen te laten doen. Ik ben erbij en geniet van het intieme sfeertje.

Later dan gepland is ze klaar. Lucien wacht beneden in spanning af op de first look. Het wachten wordt beloond: ze ziet er prachtig uit. En dat ze iets later is dan gepland, maakte in dit geval niet uit: we hadden speling opgenomen in de planning. Fijn!

De fotolocatie

De fotoshoot vindt plaats bij Kasteel Geldrop: een prachtige fotogenieke locatie. Hier zal later op de dag ook de receptie en het diner zijn.

Na de fotosessie stappen we in de auto richting het kerkje bij Huize De Burgh in het Glorieuxpark in Eindhoven. Dit is een mooi en knus kerkje. De trappen lenen zich perfect voor de grote groepsfoto.

Bruidsfotografie Eindhoven bruidsfotograaf bruiloftfoto-bruidspaar fotograaf bruiloft eindhovenbruidsfotograaf Waalre bruidsfotografie huwelijkPrachtige bruidsreportage huwelijk waalrebruidsfotografie eindhoven bruiloft bruidspaarBruidsfotograaf Helmond fotograaf bruiloftFotografie bruiloft fotograaf EindhovenBruidsfotograaf geldrop fotograaf bruiloft

Wil je meer huwelijksfoto’s zien? Bekijk dan mijn portfolio bruidsfotografie Eindhoven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *